z-wave

Z-Wave és un ecosistema sense fil de pròxima generació que permet que tots els equips electrònics de la llar es comuniquin entre si. Utilitza ones de ràdio de baix consum que viatgen a través de parets, pisos i armaris.

Z-Wave pot afegir a gairebé qualsevol dispositiu electrònic de casa seva, fins i tot els que normalment no considerem com “intel·ligents”, com ara electrodomèstics, persianes, termòstats i il·luminació.

Z-Wave unifica tots els aparells electrònics de casa en una xarxa sense fils integrada, sense necessitat de programació complicada o cablejat.

Qualsevol dispositiu Z-Wave pot ser fàcilment afegit a aquesta xarxa, i molts dispositius “no Z-Wave” poden ser compatibles amb només connectar-los a un mòdul d’accessoris Z-Wave. En qüestió de segons, el dispositiu s’uneix a la xarxa i pot comunicar sense fil amb altres mòduls Z-Wave i controladors.

    Z-Wave és modular – Amb Z-Wave, pot afegir tant o tan poc control de l’habitatge que desitgi a través del temps. Pots afegir Z-Wave a un dispositiu, una habitació, un pis o la casa sencera, d’acord a les teves necessitats i desitjos.
    Z-Wave és assequible – A diferència dels costosos sistemes de control per tota la llar que necessiten un cablejat especial i la instal·lació professional, Z-Wave accessible i fàcil per al faci-ho vostè mateix.
    Z-Wave és de gran abast – la creació de xarxes de malla intel·ligent (mesh), Z-Wave “entén” la situació actual de qualsevol dispositiu habilitat, i dóna la confirmació que els dispositius han rebut les ordres.
    Z-Wave és versàtil – Z-Wave es pot afegir a gairebé qualsevol cosa de la casa que utilitza l’electricitat, i es pot controlar o supervisar des de casa o des de fora de casa.
    Z-Wave és intel·ligent – dispositius Z-Wave habilitats poden treballar junts com un equip. Tancament alhora la porta del garatge i encén els llums quan arribes a casa. Fes que els panys de les portes et notifiquis quan els nens arriben de l’escola. Encén els llums de la planta baixa des del pis de dalt. Crea les teves pròpies “escenes” intel·ligents de control amb Z-Wave!